Руският президент Владимир Путин няма двойници и не седи в бункер.

...
Руският президент Владимир Путин няма двойници и не седи в бункер.
Коментари Харесай

Путин няма двойници и не седи в бункер

Руският президент Владимир Путин няма двойници и не седи в бункер. Това съобщи представителят на Кремъл - Дмитрий Песков, представен от организация Ройтерс. Според него това са „ следващите неистини “.

Песков направи този коментар като част от речта си при откриването на младежкия конгрес „ Знание ", който тази година е под надпис „ Лъжите за Русия “.

„ Вероятно сте чували, че Путин има доста двойници, които работят вместо него, докато той се крие в бункер. Това е следващата неистина. Още една неистина. Всички виждате какъв е нашият президент - беше и си остава мега деен. Ние мъчно можем да се оправим с него - имам поради хората, които работим в тясно съдействие с него. Можем единствено да завиждаме на високото му енергийно равнище. Можем единствено да си пожелаем, да сме толкоз здрав, дай боже, колкото е той. Никога не е сядал в никакви бункери, несъмнено. Това също е неистина “, споделя Песков.

Откакто Русия изпрати десетки хиляди войници в Украйна през февруари 2022 година, Путин постоянно е упрекван, че употребява двойници по време на пътуванията си отвън Москва, в това число в следените от Русия региони в Украйна.

През януари 2023 година украинският боен шпионин Кирило Буданов сподели за американското издание Washington Post, че Владимир Путин е неизлечимо болен от рак и има голям брой двойници. Тези изказвания обаче не могат да бъдат потвърдени, написа още Ройтерс.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР